Barion Pixel

Ugye nem mondasz le szemüvegesként a hangsúlyos ékszerekről?

Micsoda kérdés, persze hogy neeeem! Legalábbis, ha engem kérdezel. 😉 Szerintem nem kell lemondanod szemüvegesként a hangsúlyos ékszerekről, ha nyitott vagy egy kis finomhangolásra.

Megosztok Veled pár trükköt arról, hogyan kombinálom a statement szemüvegemet a statement ékszereimmel.

Hogy miért gondolom, hogy működnek, illetve miért gondolom, hogy érdekelhet ez a téma Téged is?

💭 Gyakran találkozom azzal a kifogással, amiről meséltem az első levelemben:

“Szemüveges vagyok, csak pötty fülit hordok, de néha még azt is soknak érzem.”

Majd jön a kiegészítés:

“de fura, mert rajtad meg tökre tetszik a kettő együtt… de nekem nem állna jól”

… na persze … 


Mielőtt belekezdek, mindenképp szeretném leszögezni, hogy nem vagyok stylist, sem színtanácsadó, ezért ezeket csak a saját szemem és intuícióim mentén alakítottam ki.


 Gyere és nézzük, akkor én mikre szoktam figyelni!

Optimális állapotból indulok ki, tehát színhelyes a kereted, a rúzsod és az ékszereid árnyalata, mert ugye ezek a legfontosabb kiegészítők, amikre érdemes odafigyelni, hiszen az arcod közelében vannak.

Hozzám a monokróm hatás áll közel, tehát egy színt vagy annak különböző árnyalatait viselem a legszívesebben.

❄️ Élénk tél típus vagyok, szóval jól állnak az egészen ropogós élénk árnyalatok, de szeretem a lágyabb színeket is és ha úgy tartja kedvem, viselem is őket.

Ha valami kevés, segítek rajta ékszerrel, egy élénkebb rúzzsal, de nekem a színek használata az önkifejezést jelentik és a szabadságot élem meg általuk.

🌟 Ahogy nézegetem a különböző szettjeimet és felidézem, mi mentén szoktam összerakni a szettjeimet, a következő mintázatokat fedeztem fel:


1.) Ha monokróm szettre vágyom, a szemüvegkeret árnyalatait válogatom össze, aminek összhangját a rúzs egészíti ki.

2,

Ha kontrasztokhoz van kedvem, arra szoktam figyelni, hogy legyen egységes hangulat és ahhoz hozok be egy plusz színt, amolyan fűszerként.

A fűszer lehet:

  • önmagában a szemüveg
  • kiemelhetjük az ékszert az egészből (törekedhetünk pl az ékszer és a rúzs egységére)

3, Ugyanakkor előfordul, hogy jobban vágyom a színek kontrasztjára, több nagyobb felület találkozik.

Ilyenkor arra szoktam figyelni, hogy az arcon hasonló vagy basic árnyalatok legyenek vagy az ékszer a ruha árnyalataihoz kapcsolódjon akár komplementerként.

Ha hasznosnak találtad a tippjeimet, akkor örülök, ha van saját tapasztalatod, írd meg nyugodtan. Indulj el, találd meg a saját harmóniád. 🥰

Zsanett

,

Bármikor gondolkodtam a szépségről, mindig arra jutottam, hogy a belső kisugárzáson túl, van még egy tényező, ami sokkal erősebb a fizikai adottságnál. Ez nem más mint a stílus, az egység kívül -belül.

Célom a kifinomultság, az elegancia, a női báj közvetítése és az, hogy a legszebb arcod mosolyogjon vissza rád, ezért minden Inventino ékszert az évszaktípusokhoz igazított színharmóniákkal készítek el.

Jakócs Zsanett

Inventino ékszerek megálmodója

Oszd meg, ha tetszett

Kapcsolódó cikkek

A kedvesség, lágyság mindent bársonyba öltöztet. Hiszem, hogy amivel körbevesszük magunkat, amit viselünk, az visszahat ránk.
Talán nem is kívánhatok többet annál, ha belenézel a tükörbe Inventinot viselve és azt érzed, hogy harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel.❤️
Szeretem a részleteket, szeretem ha mindennek megadjuk a módját, és ezért készítem szívből, a lehető legnagyobb odafigyeléssel az Inventino ékszereket számotokra!
0