Barion Pixel

A kedvesség lágyság mindent bársonyba öltöztet

Nem tagadom, mindig is hittem az önfejlesztés erejében, nem véletlenül készültem pszichológusnak.🙂

Most is benne vagyok folyamatokban, amik során sok minden a felszínre kerül.

Lehetőségem van picit befelé fordulni és megfogalmazni olyan gondolatokat, amik ösztönösen vezettek eddig is.

Képzeld, meg kellett fogalmaznom, mi ez az egész Inventino, mi volt a célom vele, amikor elkezdtem, mi hajtott minden akadályon keresztül.

Olyan érdekes, mert nekem mindig, minden evidencia és a segítőm hívta fel a figyelmem, hogy ez mennyire érdekes kívülállóként. Bíztatott, hogy osszam meg Veled is!

Nos, ezért arra gondoltam, mesélek egy történetet. 💭

Amikor elkezdtem “Inventinozni”, harmadéves pszichológus hallgató voltam. Nagyon nagy elköteleződéssel, szerelemmel vetettem bele magam izgalmasabbnál izgalmasabb önkénteskedésekbe.

Szárnyaltam! Szent meggyőződésem volt, hogy én azzal fogok foglalkozni, hogyan lehet nagyon nehéz helyzetekből, betegségekből felállva teljesebb életet élni… egy ideig ez hajtott, majd jött egy időszak…

❤️ Kellett a kikapcsolódás, és teret engedtem annak, ami kislánykorom óta szerelem volt: a színharmóniák, ékszerek világa.

tc 8017

Egy idő után látni lehetett, hogy ez is eszméletlen nagy szerelem. Túl sok energiát és erőforrást teszek bele, és komolyan gondolom.

A környezetem megdöbbent, és elkezdett visszahúzni: mi értelme, inkább a tanulmányokkal foglalkozz, ebből nem lehet megélni, ez biztos csak egy fellángolás…

🙄 És egyszer valaki azt mondta, amikor meséltem a terveimről, határtalan lelkesedéssel az ékszerekről:
“Zsani, álljunk meg egy szóra. Ne nevezzük ékszereknek ezeket, mert ékszernek a nemesfémeket és a drágaköveket hívjuk.”

Gondolom, mondanom se kell, hogy kés volt a szívembe, egy világ omlott össze bennem egy pillanatra.

Akkoriban nem tudtam egy ilyen szituációt kezelni, a válaszom ezért bent maradt.
Tudod mit éreztem?

Ősi erővel jött a válasz, igazad van, Inventino nem ékszer, hanem annál sokkalta több!

Lehet úgy tűnik, hogy finom próbálkozás ez az önvédelemre, de utána sokat gondolkodtam.

Szerencsére, ha valamit a fejembe, vagy inkább a szívembe veszek, attól nem lehet eltántorítani. Megállíthatatlanul vagyok képes energiát nem spórolva küzdeni a céljaimért. Ezért létezik Inventino ma is!

No de képzeld, tudod mit válaszoltam a segítőm kérdésére, miszerint mit adok Inventinoval a vásárlóimnak? 🤗

Szentül hiszem, hogy nőiességet, finomságot, lágyságot.

Emlékszem, mivel nagyon elemző típus vagyok, rengeteget figyeltem a környezetem női tagjait. Sokan erősek, szépek, vonzóak, csábítóak, okosak, de volt egy dolog, amit sokszor éreztem, hogy kevésbé mernek felvállalni.

Talán azért, mert félnek, hogy mást kapnak vissza?!

🌸 Ez a kedvesség. A lágyság. A gyöngédség.

Számomra ez az igazi női energia, amiből aztán jöhet miden csoda, amit feljebb felsoroltam. De ezt valahogy sokszor úgy éreztem, hogy nem olyan fontosnak vélt tulajdonság, kevésbé értékelt vagy értékesnek vélt.

Pedig kedvesség nélkül számomra minden hideg és kemény.

A kedvesség, lágyság mindent bársonyba öltöztet. Hiszem, hogy amivel körbevesszük magunkat, amit viselünk, az visszahat ránk.

⭐ Ezért nekem mindig az a célom, hogy az ékszereim ezt erősítsék. Legyenek puhák és finomak, ezért szeretem az apró részleteket, a kedves, kerekded vonalvezetést.

Nekem ezt jelenti Inventino, mindig is ezt szerettem volna közvetíteni. Merj kedves, gyöngéd, lágy lenni, merd felszínre hozni a nőiességed.

Remélem tetszett Neked ez a személyes történet!❤️

Szeretettel,
Zsanett

Bármikor gondolkodtam a szépségről, mindig arra jutottam, hogy a belső kisugárzáson túl, van még egy tényező, ami sokkal erősebb a fizikai adottságnál. Ez nem más mint a stílus, az egység kívül -belül.

Célom a kifinomultság, az elegancia, a női báj közvetítése és az, hogy a legszebb arcod mosolyogjon vissza rád, ezért minden Inventino ékszert az évszaktípusokhoz igazított színharmóniákkal készítek el.

Jakócs Zsanett

Inventino ékszerek megálmodója

Oszd meg, ha tetszett

Kapcsolódó cikkek

Szerintem nem kell lemondanod szemüvegesként a hangsúlyos ékszerekről, ha nyitott vagy egy kis finomhangolásra.
Talán nem is kívánhatok többet annál, ha belenézel a tükörbe Inventinot viselve és azt érzed, hogy harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel.❤️
Szeretem a részleteket, szeretem ha mindennek megadjuk a módját, és ezért készítem szívből, a lehető legnagyobb odafigyeléssel az Inventino ékszereket számotokra!
0