Barion Pixel

Kérdésed van?

Segítek mindenben : )

Keress bátran, ha egyedi elképzelésed, vagy kérdésed van bármivel kapcsolatban.

Picit bizonytalan vagy…?

Melyik kollekció, színvilág illene hozzád?

Ha pontosan tudod, milyen forma állna Neked jól és szeretnéd azt megtalálni, vagy tudod milyen színvilágot szeretnél, akár egy különleges szettedhez keresed a tökéletes árnyalatot, akkor írj bátran, mellékelj egy fotót és örömmel segítek. 

Szeretettel,

Zsanett

Amire gyakran

kíváncsiak vagytok

A bőrnek köszönhetően pillekönnyűek az ékszerek. Képzeld, néha előfordul, hogy odanyúlok a fülemhez,  vettem-e fel ma ékszert. ☺ Azoknál a kollekcióknál, ahol gyöngyöt is használok, természetesen változik a fülbevaló súlya, de mindig odafigyelek, hogy ne legyen túlzó, hanem kényelmes maradjon az egész napos viselés során is.

Ha elakadtál a választásban, írj nekem, oszd meg bátran a dillemmádat, és segítek. Ha nem tudod két árnyalat közül, melyik lenne a legelőnyösebb, szívesen egymás mellé téve lefotózom neked. Ha szeretnél a cipődhöz színben illő Inventino ékszert , küldj róla fotót és törekszem a legtökéletesebb színvilágot megmutatni Neked.

Az Inventino ékszerekre figyelni kell , nem az a kategória, amit kiveszel a füledből edzés előtt és bedobsz a táska zsebébe és nem is az, amit a füledben hagysz fürdésre. Ha dobozban tárolod, egymástól elválasztva, hosszú kísérője lesz ruhatáradnak.

Készülődés során először tedd fel a sminked, parfümözd be magad, majd mikor már minden megszáradt, vedd fel az ékszereket.

Törekszünk színhű képek készítésére, de ha megkapod és úgy érzed, teljesen más árnyalatra számítottál, akkor 14 napon belül tudsz elállni a vásárlástól vagy cserélni a színvilágot. Egyetlen dolgod, hogy jelezd felém mielőbb, hogy érzel a kapott ékszerrel kapcsolatban.

Nagyon fontos: ha konkrét dátumra kell megkapnod, írd a megjegyzésbe vagy írd meg utólag. Fontos tudnod, hogy Inventino egy mikromárka, ezért én olvasom a kérésed és én fogom ahhoz igazítani a feladás időpontját. Fontos, hogy oszd meg velem az igényedet, hogy figyelembe tudjam venni.

Mindig azon vagyok, hogy a legjobb szolgáltatásban legyen részed. Ha különleges alkalmon szeretnéd viselni vagy szeretnél valakit meglepni és fontos, hogy adott dátumra megérkezzen hozzád az Inventino ékszer, mindenképp írd a megjegyzésbe. Ha nagyon szűkös a határidő, kérlek hívj fel vagy írj emailt, vagy üzenetet messengeren, és egyeztessünk, van-e készleten a kiválasztott kedvenc vagy el tudom-e készíteni.
Átutalásos fizetés választásakor jobban tudod igazítani magadhoz a fizetés időpontját , viszont tudnod kell, hogy addig nem kezdem el a rendelés feldolgozását, ameddig nem kerül kiegyenlítésre az összeg. Az utalás adatait rendelést visszaigazoló e-mailben küldöm el Neked.
Örömmel készítek egyedi színű, színharmóniájú ékszereket egy különleges alkalomra vásárolt ruhádhoz, kiegészítődhöz. Amennyiben színharmóniát szeretnél, kérheted az irányokat, de én teszek rá javaslatokat, kizárólag olyan végeredményt adok ki a kezemből, ami passzol Inventino stílusjegyeihez. Mindig kérem, hogy küldj nappali fényben készült képet arról, amihez szeretnél ékszert rendelni. Az elképzelésed megismerése után küldök neked 2-3 lehetőséget, amit közösen finomítunk. Messengeren, emailben történő egyeztetést követően is minden esetben kérem, hogy az “Egyedi ékszer” kategórián belül rendeld meg a választott típust.
0