fbpx
A szállítás belföldön 38 000 Ft felett ajándék.

Amor mandarin mini fülbevaló

(1 vásárlói értékelés)

35 000 Ft38 000 Ft

Amor kollekció a szeretet jegyében:  finom színharmónia, apró szivecskék sokasága, megbúvó keresztmotívum, mellyel a ma legaktuálisabb üzenetét szeretném közvetíteni.

Alapanyag: matt napsárga kecskebőr & narancs – citromsárga üveggyöngy

Fémszerelék: nikkelmentes  aranyozott sárgaréz akasztó cirkónia diszítéssel

Méret:

  • mini (35 mm széles* 40 mm magas)
  • statement  (60 mm széles * 70 mm magas)

Csomagolás : minden rendelés része a díszdoboz és ajándéktasak

SKU Amor_mandarin Kategóriák , , , Tags , ,

Leírás

Az Amor gondolata még ősszel született meg bennem, de sosem éreztem aktuálisabbnak mondanivalóját, mint napjainkban. A szeretet himnusza inspirálta ( Pál apostol I. lev. a Khorintusziakhoz, 13. fej.), mert sokat gondolkodtam azon, milyen a szeretetem és miben kell változtatnom, hogy az közelebb kerüljön ehhez az állapothoz :
“A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem gőgösködik, nem tapintatlan, nem keresi a magáét, haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója, nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal, mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. ”
Ez a belső munka hívta életre a kollekciót, amivel szerettem volna kifejezni, hogy milyen mélységei vannak ennek a sokat használt szónak “Szeretlek!” és picit gondolkodásra hívni. Az Amor az eddigi legszemélyesebb munkám, ami magában foglalja azokat az értékeket, amik mentén törekszem élni a mindennapjaimat. Célom volt olyan formavilágot megálmodni, ami finom kísérője lehet ruhatárunknak és apró részletei közvetítik ezt az  üzenetet. A szív és kereszt medálok bőrszívecskék és ragyogó felületű gyöngyök sokaságának egésze.

További információk

Mini szív

40 mm széles * 35 mm magas

Statement szív

60 mm széles * 70 mm magas

Amor szív méret

Mini (35 mm széles * 40 mm magas), Statement (60 mm széles * 70 mm magas)

Color

Sárga

Amor mandarin mini fülbevaló termékről 1 értékelés

  1. Edit

    Karácsonyi ajándék volt ez a darab, azonnal beleszerettem. Az Amor kollekció mondanivalója egyébként is közel áll hozzám, ez a csodás, “cukorkás” színkombináció pedig friss, üde, de nem harsány kiegészítője a megjelenésnek, nem lehet nem észrevenni, a legegyszerűbb viseletet is feldobja.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük