Inventino, ha szereted a kifinomult, elegáns, nőies, olykor romantikus kiegészítőket és bátran viselsz statement ékszereket.

Rólam

Jakócs Zsanett vagyok, az Inventino ékszerek megálmodója. Minden egyes darabot különös gondossággal és szeretettel készítek el, bízva abban, hogy a munkámmal örömet szerzek. Egy – egy kollekció alkotásakor az intuícióimra hallgatok, saját megélt élményeim, érzéseim vezetnek ahhoz a mondanivalóhoz, amit a kollekciók kifejeznek.

Az Inventino ékszerek meghatározó alapanyaga kezdetektől fogva a bőr, amit kiegészítek egyéb matériákkal. Imádom a bőr sokszínűségét, azt az ezer meg ezer lehetőséget, amit magában rejtenek a felületek és azt a páratlan tulajdonságát, amit Te is értékelni fogsz: pillekönnyűek az ékszerek. ☺

Ezt kiemelkedően fontosnak tartom, mert az Inventino ékszerek statement darabok, mégis kényelmes kísérői lesznek szettednek.

Folyamatosan kísérletezem újabb és újabb szín- és felületpárosításokkal, de minden egyes ékszer elkészítésekor a harmónia megteremtése vezet. Az ékszerek kifejezetten részletgazdag, parányi formák rétegezésével válnak egésszé. Ha egyedi elképzelésed van, keress bátran, örömmel elkészítem az általad megálmodott színvilágú ékszert.